Kırıkkale'de Öğrenci Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'de Öğrenci Yararına Kermes

Kırıkkale\'de Öğrenci Yararına Kermes

Kırıkkale Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği, çalışkan öğrencilere burs vermek için yardım kermesi düzenledi.

30.04.2012 20:06

Kırıkkale Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği, çalışkan öğrencilere burs vermek için yardım kermesi düzenledi. Dernek Başkanı

Hatice Aslan, amaçlarının maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardımcı olmak olduğunu ifade etti.

Zafer Caddesi'nde açılışı gerçekleştirilen kermese Kırıkkale Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kermesin açılış konuşmasını yapan Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hatice Aslan amaçlarının, ev hanımlarının hazırladıklarını pasta, börek, çörek ve eli işi gibi ürünleri kermeste satarak öğrencilerin eğitimlerine destek vermek olduğunu söyledi.

Yapılan her alışverişin öğrencilerin eğitimine katkıda sağlanması açısından büyük bir önem taşıdığını açıklayan Aslan, kermeste bulunan tüm eşyaların satılmasını temenni ettiklerini söyledi.

Derneğin isminin yağmur konulmasının nedenini de açıklayan Aslan "Yağmur rahmet ve bereket olmasından dolayı bizde derneğimize tüm ihtiyaç sahiplerine imkanlarımız doğrultusunda bereket getirebilmek için böyle bir isimi koyduk" dedi.

Vali Yardımcısı Yılmaz ve Başkan Arslan tarafından dualar eşliğinde kurdele kesilerek kermesin açılışı yapıldı. 1 hafta açık olacak kermeste çeyiz, gıda, zücaciye, ev yapımı mantı, börek çörek, tatlı ve pasta çeşitleri yer alıyor. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'de Öğrenci Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement