Kırıkkale'de Turizm Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'de Turizm Haftası Etkinlikleri

Kırıkkale\'de Turizm Haftası Etkinlikleri

Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

16.04.2012 16:31

Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Kırıkkale Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl Milli Eğitim Müdürü H. Ali Okur, il müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Etkinlik öncesinde Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen Karma El Sanatları'nın sergi açılışı gerçekleştirildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er, Turizm gününde ülkelerin döviz girdisini artırıcı ve istihdam sağlayıcı özellikleriyle milli ekonomiye katkıda bulunan, Uluslararası kültürel ve toplumsal iletişimi sağlayıcı ve bütünleştirici etkisi ile de dünya barışının korunmasında büyük payı olan sektör olduğuna dikkat çekti.

Konuşmaların ardından halk eğitim merkezi halay ekibi tarafından halay gösterisi yapıldı. Etkinliklerin son bölümünde ise Kırıkkale Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri çeşitli gösteriler ve oyunlar sergiledi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'de Turizm Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement