Kırkağaç MYO Öğrencileri Engelsiz İzmir Kongresine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kırkağaç MYO Öğrencileri Engelsiz İzmir Kongresine Katıldı

Kırkağaç MYO Öğrencileri Engelsiz İzmir Kongresine Katıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, İzmir'de düzenlenen Engelsiz İzmir Kongresine katıldı.

21.11.2013 10:15

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kırkağaç Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, İzmir'de düzenlenen Engelsiz İzmir Kongresine katıldı. Kongre süresince Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu standında, Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu'nun ve Celal Bayar Üniversitesi'nin tanıtımı yapıldı. Stant çalışmasında CBÜ Kırkağaç MYO, CBÜ Sağlık YO ve CBÜ İİBF öğrencileri görev yaptılar. Stant çalışması kapsamında ayrıca anket çalışması ve katılımcılarla röportajlar gerçekleştirildi.

CBÜ Kırkağaç MYO Müdürü Doç. Dr. Nurullah Sinan Köksal, gerçekleştirilen anket çalışmasının, engellilerin bilişim olanaklarından ne derece yararlanabildiklerini tespit etmek ve engelli bireylerin kendilerine yönelik bilişim alanında gördükleri eksiklikleri değerlendirmeleri açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Yapılan röportajlarda katılımcılar ve Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu organizasyon ekibi Engelsiz İzmir Kongresi hakkındaki düşüncelerini, engelli bireyleri sosyal hayata kazandırmak için yapılabilecek çalışmalar hakkındaki fikirlerini dile getirme imkanı buldu. Destek veren öğrencilerimize, bu anlamlı ve önemli etkinliğe desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ve benzeri etkinliklerin öğrencilerimizin eğitiminde önemli olduğunu ve etkinliklere katılımları her zaman destekliyoruz" dedi. katılan öğrencilere belge ve çeşitli hediyeler takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırkağaç MYO Öğrencileri Engelsiz İzmir Kongresine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement