Kırklareli'de Asayiş -İskeleden Düşen İşçi Yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kırklareli'de Asayiş -İskeleden Düşen İşçi Yaralandı

23.01.2012 13:40

Babaeski'de iskeleden düşen işçi yaralandı.

Babaeski'de iskeleden düşen işçi yaralandı.

Cumhuriyet Mahallesi Eski E-5 Yolu Caddesi'ndeki bir inşaatta iskele üzerinde çalışan H.P, bir anlık dalgınlık sonucu dengesini kaybederek yere düştü. Yaralanarak Babaeski Devlet Hastanesine kaldırılan H.P'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Bu arada, Lüleburgaz Özerler Mahallesi Turgutbey Caddesi'nde C.A, yürürken düşerek yaralandı. Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırılan C.A'nın alkollü olduğu anlaşıldı.

- Hırsızlık olayları-

Babaeski'de Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'ye ait depodan 236 kilo hurda bakır tel çalındı.

Pınarhisar'da ise Beylik Mahallesi Salih Bilinmez Caddesi'nde M.A'ın hurdacı deposundan çok miktarda alüminyum, bakır ve demir hurda malzeme çalındı.

Öte yandan, Kırklareli Yayla Mahallesi Namazgah Caddesi'nde S.A'nın elektrik işleri yapan iş yerinden, 770 metre uzunluğunda elektrik kablo çalındı. S.A, maddi zararının 6 bin lira olduğunu belirterek, polise başvurdu.

Ayrıca, Lüleburgaz'da İnönü Mahallesi Akat Caddesi'nde N.A'nın evine giren kişiler, 82 ekran LCD televizyonu alarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık olaylarıyla ilgili başlatılan soruşturmalar sürüyor.

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'de Asayiş -İskeleden Düşen İşçi Yaralandı - Son Dakika


Advertisement