Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli\'den Kısa Kısa

Vali Yaman'a ziyaret.

01.07.2014 09:07

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ı ziyaret etti.

Kırklareli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, ziyaret sonrası Bahçıvan'ın, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'nde ki çalışmaları ve yatırımları incelediği bildirildi.

Ramazan eğlencesi

Kırklareli Belediyesi'nce her mahallede ramazan eğlenceleri düzenlenecek.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, düzenlenecek etkinliklerde vatandaşların hoş vakit geçireceklerini bildirdi.

Kültürlerin gelecek kuşaklara aktarılmasının önemli olduğunu belirten Kesimoğlu, şunları kaydetti:

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu kapsamda, vatandaşlarımız yüz boyama, aşuk, maşuk, sihirbaz gösterileri ile çocukları  ve aileleriyle iftardan sonra güzel saatler geçireceklerdir."

-Yaz spor okulları başladı

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce yaz spor okulları düzenlenen törenle açıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat, Kongre Meydanı'nda düzenlen törende yaz spor okullarının çocuklara ücretsiz olarak verildiğini söyledi.

Okullarda güreş, judo, karate, masa tenisi, satranç, tekvando, tenis ve voleybol gibi branşlarda eğitim verileceğini belirten Polat, "Tüm çocuklarımız kurslara katılabilir. Bunun için öğrencilerin müdürlüğümüze başvurmaları ve kayıt yaptırmaları yeterlidir" diye konuştu.

Birlik aşevi 800 kişiye iftar veriyor

Birlik aşevi her gün 800 kişiye iftar veriyor.

Aşevi sorumlusu Mahmut Erdal, gazetecilere yaptığı açıklamada, her gün 800 kişiye iftar yemeği verdiklerini söyledi.

13 yıldır iftar yemeği düzenlediklerini belirten Erdal, "Aşevinde her gün 800 kişiye 3 çeşit sıcak yemek veriyoruz. Amacımız ramazan boyunca evinde tenceresi kaynamayan ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek vererek onları mutlu etmektir" diye konuştu.

Yüzme havuzları hizmete açıldı

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, ilçede 4 noktada yüzme havuzu açıldığını bildirdi.

Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havuzların Atatürk Parkı, İnönü Parkı, 8 Kasım Parkı ile Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde açıldığını söyledi.

Çocukların yaz aylarını değerlendirmeleri için yüzme havuzları açtıklarını belirten Özkan, "60 gün sürecek olan çocuklarımıza burada yüzme eğitimi verilecek. Belirli saatlerde açık olacak havuzlarımızdan yararlanmak isteyen çocuklarımız kayıt yaptırmaları gerekiyor" dedi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement