Kırklareli'nde üniversiteliler depremzedeler için odalarını dolu bıraktı - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nde üniversiteliler depremzedeler için odalarını dolu bıraktı

Kırklareli\'nde üniversiteliler depremzedeler için odalarını dolu bıraktı

Kırklareli'nde bazı üniversite öğrencileri, yurttaki odalarına yerleştirilecek depremzedeler için "Hepinize geçmiş olsun. Burada bıraktıklarımız sizin için helal, hoş olsun umarım işinize yarar.

15.02.2023 14:59  Güncelleme: 15:07

Kırklareli'nde bazı üniversite öğrencileri, yurttaki odalarına yerleştirilecek depremzedeler için "Hepinize geçmiş olsun. Burada bıraktıklarımız sizin için helal, hoş olsun umarım işinize yarar. Dualarımız sizinle" gibi notlar bıraktıkları odalarında yiyecek ve temizlik ürünleri gibi malzemeler bıraktı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremlerin ardından Kırklareli'nde getirilecek depremzedelerin kalacakları Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında (KYK) son hazırlıklar yapıldı. Depremler sonrası eğitime ara verilmesi nedeniyle memleketlerine dönen üniversite öğrencileri, odalarında kalacak depremzedeler için odalarında yiyecek ve temizlik ürünleri gibi malzemeler bıraktı.

Öğrencilerin dolaplara ve masaların üzerine, "Hepinize geçmiş olsun. Burada bıraktıklarımız sizin için helal, hoş olsun umarım işinize yarar. Dualarımız sizinle", "Mutlu insanlar kentine hoş geldiniz, inşallah burada çok mutlu olursunuz" gibi yazılı notlar dikkat çekti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nde üniversiteliler depremzedeler için odalarını dolu bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement