Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kaymakam Yılmaz'a ziyaret.

04.07.2014 14:01

KIRKLARELİ (AA ) - Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Ferah Şirin, Kaymakam Cemalettin Yılmaz'ı ziyaret etti.

Şirin, burada yaptığı konuşmada, geçtiğimiz hafta Lüleburgaz Kent Konseyi'nin olağan genel kongresinin yapıldığını söyledi.

Yapılan seçim sonucu birinci yıl kendisinin ikinci yıl da Aysel Balkan Tan'ın Kent Konseyi'ne başkanlık yapacağını belirten Şirin, "Kent Konseyi olarak Lüleburgaz'a hizmet etmek için çok çalışacağız. Yaşadığımız yer ne kadar güzel olursa insanlar o oranda mutlu olurlar. Bizlerde kentimizin güzelleşmesine katkı vermeye çalışacağız" diye konuştu.

Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şirin'e görevinde başarılar diledi.

Lüleburgaz'da hijyen eğitimi

Lüleburgaz Gıda Maddeleri Sanatkarları Esnaf Odası Meslek Odası Başkanı İlhan Karaca, oda üyelerine yönelik hijyen eğitimi kursu açıldığını bildirdi.

Karaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada Hijyen Eğitim Yönetmeliği kapsamında oda üyelerine kurs verilmeye başlandığını söyledi.

İlk kursa 40 kursiyerin katıldığını belirten Karaca, Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen 2 günlük kurs sonunda üyelere sertifika verildiğini ifade etti.

Karaca, kursa katılmak isteyen oda üyelerinin başvuruda bulunması gerektiğini kaydetti.

-Hentbol kursu açıldı

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi hentbol kursu açtı.

Kurs eğitmeni Adnan Tayfur, gazetecilere yaptığı açıklamada kursun 2,5 ay süreceğini söyledi.

Kursa 50 öğrencinin başvurduğunu belirten Tayfur, "Hentbolu hem tanıtmak hem de sevdirmek için kursu açtık. Lüleburgaz'da geçmişte hentbolda büyük başarılar kazanılmış bizde yeni nesli yetiştirerek tekrar bu başarıların kazanılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Tayfur, kursun Lüleburgaz Kapalı Spor salonunda verileceğini kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement