Kırşehir'de Gençler Ata Sporu Okçuluk Öğreniyor Projesi" - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'de Gençler Ata Sporu Okçuluk Öğreniyor Projesi"

Kırşehir\'de Gençler Ata Sporu Okçuluk Öğreniyor Projesi"

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Evran Spor Kulübü, proje kapsamında Okçuluk Şenliği düzenledi.

25.01.2014 17:00

" Kırşehir'de "Gençler Ata Sporu Okçuluk Öğreniyor Projesi" kapsamında Okçuluk Şenliği düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Evran Spor Kulübü tarafından Aşıkpaşa Spor Salonu'nda düzenlenen şenlikte konuşan Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, sporcu gençlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Çakacak, "Yapacağınız sportif faaliyetler sizleri ileride çok farklı noktalara götürecektir. Öncelikle derslerimizde başarılı olmalı, sonrasında eğitimle birlikte sportif faaliyetleri yürütmelisiniz. Bizler, gençlerimizin ülkemiz için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Ülkemizin çok genç bir nüfusa sahip olması ülkemizin en önemli zenginliğidir. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, gençlerimize sporu sevdirmek amacıyla çeşitli projeleri desteklemektedir. Bu kapsamda Ata sporumuz olan okçuluk da ilimizde gençlerimize öğretiliyor" dedi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de Okçuluk Şenliği'nin düzenlenmesinde emeğe geçenlere teşekkür ederek, "İlimizde düzenlenen bu tür spor faaliyetlerinin ne kadar kıymetli olduğunu, gençlerimizin spora olan ilgisinin artmasının ne kadar önemli olduğunun farkındayız. "Gençlerimize ve spora verdiğimiz değeri arttırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Çakacak, Bahçeci, Evran Spor Kulübü Başkanı Alparslan Demirbaş ve diğer protokol üyeleri ok atışı yaptı. Okçuluk kursuna katılanlara sertifika, destek veren kurum ve kuruluşlara da plaket verildi.

Şenliğe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay ve çok sayıda sporcu katıldı. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir'de Gençler Ata Sporu Okçuluk Öğreniyor Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement