Kitap Fuarı İçin Yazarlarla İstişare Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kitap Fuarı İçin Yazarlarla İstişare Yapıldı

Kitap Fuarı İçin Yazarlarla İstişare Yapıldı

Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi işbirliği ile 30 Nisan-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2.Malatya Kitap ve Kültür Fuarı öncesinde istişare toplantıları devam ediyor.

11.03.2013 15:58

Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi işbirliği ile 30 Nisan-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı öncesinde istişare toplantıları devam ediyor.

Toplantıda, Malatya Valisi Vasip Şahin ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet çakır, Malatya Kitap Fuarı'nın önemine değinirken, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ise fuarın geldiği son durum hakkında yazarları bilgilendirdi.

Yazarlar ise böylesi büyük bir organizasyon öncesinde kendileri ile yapılan toplantının çok önemli olduğunu vurgulayarak, Malatya Kitap Fuarı'nın istişarelerle başlamasının olumlu olduğunu belirttiler.

Toplantının ilk ayağı Malatya'da yaşayan yazarlar ile gerçekleştirilmişti. İkinci ayağı ise İstanbul'da yaşayan Malatyalı yazarlarla yapıldı. Malatya Valisi Vasip Şahin ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Gazeteci-Yazar İsmail Kapan, Yazar Esan Gül, Şair-Yazar Cumali Ünaldı, Gazeteci-Yazar Günseli Özen Ocakoğlu, Yazar Ahmet Kot, Denemeci-Gazeteci Necati Dikmen, Yazar Mustafa Kuşçuoğlu, Yazar Meryem Aybike Sinan, Yazar-Senarist Ahmet Turgut, Gazeteci-Yazar Vahap Munyar, Gazeteci-Yazar Bülent Keneş, Gazeteci Kerim Ulak, Gazeteci Zafer Acar, Yazar Abdullah İlhan, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ve Valilik Basın-Yayın Müdürü H. İbrahim Kılıç katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kitap Fuarı İçin Yazarlarla İstişare Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement