Kıvırcık Ali Buca'da Özlemle Anıldı - Son Dakika
Yerel

Kıvırcık Ali Buca'da Özlemle Anıldı

Kıvırcık Ali Buca\'da Özlemle Anıldı

Türk Halk Müziği'nin genç yaşta trafik kazası sonucu yaşamını yitiren sanatçısı Kıvırcık Ali, Buca'da gerçekleştirilen konserle anıldı.

17.01.2014 11:34  Güncelleme: 11:33

Türk Halk Müziği'nin genç yaşta trafik kazası sonucu yaşamını yitiren sanatçısı Kıvırcık Ali (Ali Özütemiz) Buca'da gerçekleştirilen konserle anıldı.

2010 Yılı'nda Buca Pazaryeri'nde verdiği konserle binlerce sanatseveri buluşturan Kıvırcık Ali, Ocak 2011'de Çatalca'da geçirdiği trafik kazası sonucu 42 yaşında aramızdan ayrılmıştı. Buca Belediyesi Olimpik Havuz binasındaki salonda düzenlenen törene Ali Özütemiz'in oğlu Eren Özütemiz de konuk oldu. İzmir'in sevilen gruplarından Kardeşler Muhabbeti'nin sahne aldığı anma töreninde Kıvırcık Ali'nin seslendirdiği türküler okundu. Bucalılar'ın da sanatçılara eşlik ettiği gecede Eren Özümiz Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'ya ve Buca halkına teşekkür etti.

SANATÇILAR ESERLERİYLE YAŞAR

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, gecenin anısına sanatçılara ve Eren Özütemiz'e çiçek ve plaket verdi. Kıvırcık Ali'nin 2010 yılında binlerce Bucalı'yı bir araya getirdiğini anımsatan Ercan Tatı, "Gerçek bir sanatçı, halkının aşığı bir insan olan Kıvırcık Ali ile o konserde tanışma imkanı bulmuştum. Sanatçıların eserleriyle yaşadığına inanıyorum. Düzenlediğimiz bu gece sanatçımızın yaşadığının kanıtıdır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kıvırcık Ali Buca'da Özlemle Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement