Kızılaydan Bağışçılara Madalya - Son Dakika
Yerel

Kızılaydan Bağışçılara Madalya

Kızılaydan Bağışçılara Madalya

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, Kızılay gezici kan toplama tırında yapılan törenle, sürekli olarak kan veren vatandaşlara plaket, gümüş ve bronş madalya verildi.

25.01.2014 09:03

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, Kızılay gezici kan toplama tırında yapılan törenle, sürekli olarak kan veren vatandaşlara plaket, gümüş ve bronş madalya verildi.

Bayramiç ilçe merkezinde Belediye yanında bulunan oto parkta gerçekleştirilen kan toplama ve plaket töreninde, Kızılay'a 60 kez kan bağışında bulunan Mehmet Nihat Özkan'a plaketini Bayramiç Kızılay Şube Başkanı Salih Aygün verdi. Bayramiç Belediyesinde çalışan Kürşat Tabakoğlu'na ise 27 kez kan bağışında bulunmuş olmasından dolayı gümüş, 6 vatandaşa da bronz madalya verildi. Bayramiç Kızılay şube Başkanı Salih Aygün, ilçede yaşayan vatandaşların her zaman kan bağışına yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Bayramiç halkı her zaman kan bağışına önem vermiştir. Vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgiden dolaya teşekkür ediyoruz" dedi. Çanakkale Kızılay Kan Kazanım uzmanı Arzu Kırkpınar, "Bayramiç halkının bu denli duyarlı olması bizleri ve kana ihtiyaç duyan herkesi sevindirmiştir. Ne mutlu Kızılay'a bağışta bulunup, çaresizlere yardım elini uzatanlara. Sizler kan veriyorsunuz bizlerde o kanı ihtiyaç duyanlara yetiştiriyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılaydan Bağışçılara Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement