Kızıltepe Cezaevinde Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe Cezaevinde Kutlu Doğum Etkinliği

Kızıltepe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kızıltepe K Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu ve mahkumlara yönelik etkinlik düzenlendi.

21.04.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kızıltepe K Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu ve mahkumlara yönelik etkinlik düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte Kızıltepe İlçe Müftüsü Mahsum Taşçı, "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" temalı bir konuşma yaptı.

Taşçı, "Dünya bize, biz de birbirimize emanetiz. Kutlu Doğum vesilesiyle Resulullah'ın hayatını, mesajını iyi okumamız, tekrar tekrar öğrenmemiz ve bu mesaj doğrultusunda hayatımıza yön vermemiz gerekiyor. Tüm kitaplar, bize aynı mesajı veriyor. İyi insan olmak, iyi insan yetiştirmektir. Neslimizi bu doğrultuda yetiştirmektir" dedi.

Konuşmanın ardından İmam ve Hatip Musa Çetintaş tarafından Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu.

Daha sonra tutuklu ve hükümlüler arasında yapılan, Kur'an-ı Güzel Okuma, 40 Hadis Ezber Okuma ve Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye girenlere çeşitli hediyeler, kur'an-ı Kerim ile ilmihal kitapları verildi.

Ödül töreninden ardından hatıra fotoğrafı çekildi ve çıkışta programa katılan tutuklu ve mahkumlara lokum ve bisküvi ikramı yapıldı.

Etkinliğe, Kızıltepe İlçe Vaizi Kemal Kahraman, cezaevi yetkilileri, tutuklu ve mahkumlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe Cezaevinde Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement