Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu Açıklaması

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu Açıklaması

"STK’ların görüş, öneri ve fikirleri doğrultusunda, sorunlara kalıcı çözümler getirdik"

07.10.2013 12:28

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "STK'ların görüş, öneri ve fikirleri doğrultusunda, sorunlara kalıcı çözümler getirdik" dedi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Karaosmanoğlu, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar, Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Şakir Durdağ ile Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Samet Gürsoy ve yönetimlerini ayrı ayrı kabul etti.

Karaosmanoğlu, STK'lara ayrı bir önem verdiklerini belirterek, kente yapılacak hizmetlerde kendisine iletilen görüş ve önerilerin yön verdiğini, hayatın her alanında yaşanan sorunlara kalıcı çözümler ürettiklerini söyledi.

Kocaeli'nde sorunlara kalıcı çözümler ürettiklerini ve kalıcı eserlere imza attıklarını dile getiren  Karaosmanoğlu, "Kocaeli'nde hayatın her alanına dokunan hizmetler yapıyoruz. Kentimizin geleceğine yönelik kalıcı eserleri STK'lardan gelen görüş, öneri ve fikirler doğrultusunda dizayn ediyoruz. Sizlerin Kocaeli'ye yönelik hayalleri, projeleri ve düşünceleri bizim için çok önemlidir" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement