Kocaelispor'un Eski Futbolcuları Kaplan Hürriyet'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kocaelispor'un Eski Futbolcuları Kaplan Hürriyet'i Ziyaret Etti

Kocaelispor\'un Eski Futbolcuları Kaplan Hürriyet\'i Ziyaret Etti

Kocaelispor’un ilk yabancı futbolcuları Safeti ve Yusufi kardeşleri ağırlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kardeşlerden Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan ile yaşadıkları anıları dinledi.

27.06.2022 15:52  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaelispor'un ilk yabancı futbolcuları Safeti ve Yusufi kardeşleri ağırlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kardeşlerden Türkiye'nin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan ile yaşadıkları anıları dinledi.

İzmit Belediyesi'nin, Kocaelispor'un efsanelerinden Kamuran Akşar anısına düzenlediği futbol turnuvasının finali için İzmit'e gelen Kocaelispor'un ilk yabancı futbolcuları Safeti ve Yusufi Cizmic kardeşler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i ziyaret etti. 1970-71 sezonunda Kocaelispor forması giyen Cizmic kardeşler, o dönem yaşadıkları anılarını Kaplan Hürriyet ile paylaştı.

LEYLA ATAKAN'IN CENAZE TÖRENİNE KATILDILAR

1971 yılında hayatını kaybeden Türkiye'nin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan'ın cenaze törenine katılan Cizmic kardeşler, Leyla Atakan ile birlikte vefat eden İsmail Kolaylı, Abdurrahman Yüksel ve Feridun Özbay'ın Kocaelispor tribünündeki yerlerine her maç öncesi çiçek bıraktıklarını söyledi. Safeti ve Yusufi, Kocaelispor'da forma giydikleri dönemde İzmit'i çok sevdiklerini fakat sonraki sezon gelen yabancı kuralı nedeniyle ülkelerine dönmek durumunda kaldıklarını belirtti.

KAPLAN HÜRRİYET FORMA HEDİYE ETTİ

CHP İzmit ilçe yöneticisi Nagip Çiçek'in de bulunduğu ziyarette Kaplan Hürriyet, günün anısına Yusufi ve Safeti kardeşlere Kocaelispor forması hediye etti. Ziyarette yer alan Cizmic kardeşlerden Saudi Cizmic de Kaplan Hürriyet'e, Bosna-Herkes bayraklı anahtarlık hediye etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kocaelispor'un Eski Futbolcuları Kaplan Hürriyet'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement