Kocaköyde Koruyucu Aile Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı. - Son Dakika
Yerel

Kocaköyde Koruyucu Aile Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Kocaköyde Koruyucu Aile Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde, Gönül Elçileri Koruyucu Aile Projesi kapsamında 'Aile Bilgilendirme Tanıtım' toplantısı düzenlendi.

21.06.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gönül Elçileri Koruyucu Aile Projesi kapsamında Kocaköy'de Aile Bilgilendirme Tanıtım toplantısı yapıldı.

Kocaköy Kaymakamlığı işbirliği, Kocaköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü tarafından koordine edilen toplantıya Kocaköy Kaymakamı Mehmet Çağrı Özpolat, Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Faysa Yaşa, Kocaköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Yaşar, Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Erdal Yıldız, diğer Kurum ve Kuruluş Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda Konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Faysal Yaşa, Kocaköy'deki kurum ve kuruluşlarda görev yapan ailelere koruyucu aileyi anlattı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde koruma altında olan, bakıma muhtaç, engelli çocuklar için koruyucu aile olmalarının önemini, evlat edinmenin yollarını anlattı.

Toplantı ile ilgili olarak Kocaköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Mustafa Yaşar ise Koruyucu Aile toplantılarına ev sahibi olmalarından dolayı mutlu olduklarını ve her zaman gerekli desteği vereceklerini belirtti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kocaköyde Koruyucu Aile Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement