Kolej Öğrencilerinden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Kolej Öğrencilerinden Örnek Davranış

Çan'daki Derenti köyü ilkokulunun binası İstanbul Robert Koleji öğrencileri tarafından boyanıyor.

05.07.2015 10:47

Çan'daki Derenti köyü ilkokulunun binası İstanbul Robert Koleji öğrencileri tarafından boyanıyor.

Tatile başlayan 16 öğrenci, Tarih Öğretmeni Nükhet Eren Üstel rehberliğinde yürüttükleri Topluma Hizmet Projesi kapsamında, okulun boya işlerini hallediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, çalışmalara katılan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür edip, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okulun çerçeve ve giriş kapısını değiştirdik. Gerekli tadilatları yapıyoruz. Robert Koleji öğrenci ve öğretmenleriyle okuldaki yenileme çalışmasını tamamlayacağız. Çocuklarımız yeni eğitim öğretim yılına yepyeni bir okulda başlayacak" dedi.

Robert Koleji'nin Topluma Hizmet Projesi'nin bir kolunun da okul boyamak olduğunu belirten Üstel, "Üç yıldır okul boyama projelerine katılıyorum. Daha önce Çorlu ve Malatya'da çalıştık. Ancak bir köy okulunu ilk kez boyuyoruz. Köydeki çocuklara pırıl pırıl boyanmış bir okul bırakacağımız için çok mutluyuz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kolej Öğrencilerinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement