Kömürsporlu Oyuncularda Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Kömürsporlu Oyuncularda Galibiyet Sevinci

Kömürsporlu Oyuncularda Galibiyet Sevinci

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele veren ve lider durumda yoluna devam eden Zonguldak Kömürspor’un defans oyuncuları hafta sonu oynanan Bursa Kestel maçını değerlendirdi.

10.02.2014 16:36

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele veren ve lider durumda yoluna devam eden Zonguldak Kömürspor'un defans oyuncuları hafta sonu oynanan Bursa Kestel maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürsporun defans oyuncusu 24 yaşındaki Burçin Yüksel, "Öncellikle çok güzel bir galibiyet aldık. Rakiplerimizin oynadığı haftada bizim için bu çok önemliydi ve bizi lıigde tek yenen takımı mağlup ettmek, puan farkını açmakta çok güzel duygular. Hedefimiz bundan sonraki her maçı tek tek değerlendirip, kazanıp 3. lige çıkmak. Bu galibiyeti ve attığım golü de çok ama çok sevdiğim nişanlıma armağan ediyorum" dedi. Serkan Küçük ise, "Kestel maçı bizim için çok önemliydi. Galip geldiğimiz zaman çok şey kazanacağımızı biliyorduk. Sahaya da bunu bilerek çıktık. Rakip çok koşan ve iyi kapanan bir takımdı. Onlardan daha çok koştuk, daha çok istedik maçı. Maçın sonunda istediğimiz puanı aldık ve liderliğimizi sağlamlaştırdık. Oyun anlamında çok iyi oynamadık belki ama önemli olan 3 puanı aldık" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kömürsporlu Oyuncularda Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement