Konacık'ta Anneler Günü Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Konacık'ta Anneler Günü Coşkuyla Kutlandı

Konacık\'ta Anneler Günü Coşkuyla Kutlandı

Bodrum'a bağlı Konacık Belde Belediyesi tarafından 'Anneler Günü'ne özel eğlence düzenlendi.

12.05.2012 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'a bağlı Konacık Belde Belediyesi tarafından 'Anneler Günü'ne özel eğlence düzenlendi.

Konacık Belediyesi Halı Saha Üstü Etkinlik Alanı'nda düzenlenen eğlenceye; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve eşi, Konacık Belediyesi Meclis Üyeleri, Konacık Pedasa Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dilek Nergis ve beldede yaşayan çok sayıda bayan katıldı.

Anneler Gününe özel düzenlenen programda kısa bir konuşma yapan Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ennelerin önemine değinerek

"Dünya'nın en yüce varlıkları olarak annelerimizi görüyoruz. Özellikle başta kendi annem ve eşim olmak üzere, buradaki tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Gününü kutluyorum. Bizler de Belediye olarak yaptığımız çalışmalarda siz değerli annelere ve hanımefendilere ayrıcalık tanıyoruz.

Konacık'ın her tarafında çocuklarımızla ilgili çok önemli çalışmalarımız var. Siz değerli annelerimiz her zaman şefkatinizle, merhametinizle ve sevginizle yanımızda oldunuz. Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Gününü kutluyorum."

Eğlenceye katılan anneler; gece boyunca hoş vakit geçirip, yöresel şarkılar eşliğinde geç saatlere kadar devam eden müzikli eğlence de gönüllerince eğlendiler. Konacık Belediyesi Meclis Üyeleri tarafından müzikli eğlenceye etkinliğine katılan annelere; karanfil hediye edilerek, tek tek Anneler Günü'nü kutlandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konacık'ta Anneler Günü Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement