Konya'da Engelliler Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Konya'da Engelliler Haftası Kutlandı

Konya\'da Engelliler Haftası Kutlandı

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği kutlama etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu.

13.05.2014 12:26  Güncelleme: 12:21

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği kutlama etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Kültür Park'ta düzenlenen kutlama etkinliğine, Konya Vali Vekili Hasan Karakaş, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Konya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Acar ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya ve diğer protokol üyeleriyle birlikte, çok sayıda engelli öğrenci, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinliğin açılışında okunan İstiklal Marşı'nı Konya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ile işitme engelli öğrenciler bir arada sundu. Her şeyin engellilerin eliyle yapıldığı programda şiirler okundu, türküler söylendi, oyunlar oynandı, danslar sergilendi. Engellerin aşılabileceğini anlatmak amacıyla eğitim ve rehabilitasyon merkezleri tarafından hazırlanan gösteriler seyircilerden alkış topladı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya'da Engelliler Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement