Konya Smmmo'dan Bilgilendirme Semineri - Son Dakika
Yerel

Konya Smmmo'dan Bilgilendirme Semineri

Konya Smmmo\'dan Bilgilendirme Semineri

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından, bilgilendirme semineri verildi.

16.01.2014 18:00  Güncelleme: 11:50

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından, "Uluslararası Finansal Raporlama, Uluslararası Muhasebe Denetimi Sorunları ve Çözüm Önerileri" konularında bilgilendirme semineri verildi.

Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, seminerde yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen seminerlerde ellerinden geldiğince alanlarında uzman isimlere yer vermeye çalıştıklarını söyledi.

Mesleki açıdan da yeni değişikliklerle karşı karşıya olduklarını belirten Turan, "e-beyanname" ve aracılık sözleşmeleriyle ilgili düzenlemenin ilk bakışta mesleki yük gibi görüldüğünü, fakat yük olmayan ve gelecekte geri dönüşü olacak yenilik olduğunu söyledi.

E-beyanname ve aracılık sözleşmeleriyle ilgili düzenlemenin meslekte haksız rekabetin çözümüne de katkısının olacağını ifade eden Turan, "Eğitim seminerlerimizin mesleğimize ve meslektaşlarımıza faydalı olmasını diliyor, katılan ve bizi internet sayfamızdan takip eden meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Remzi Örten ve Murat Erdoğan tarafından "Uluslararası Finansal Raporlama, Uluslararası Muhasebe Denetimi Sorunları ve Çözüm Önerileri" konularında katılımcılara bilgi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya Smmmo'dan Bilgilendirme Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement