Konya Smmmo'dan "Mesleki Sorunlar ve E-Birlik Uygulamaları" Semineri - Son Dakika
Yerel

Konya Smmmo'dan "Mesleki Sorunlar ve E-Birlik Uygulamaları" Semineri

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasınca (SMMMO), "Mesleki sorunlar ve e-Birlik uygulamaları" semineri düzenlendi.

22.02.2015 13:48

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasınca (SMMMO), "Mesleki sorunlar ve e-Birlik uygulamaları" semineri düzenlendi.

Oda Başkanı İsmail Turan, mesleki açıdan yoğun bir dönemde olduklarını belirterek, güncel konularda seminerler düzenlemeye çalıştıklarını ifade etti.

TÜRMOB ile hem mesleki sorunları, hem de yeni proje olan e-Birlik ve haksız rekabet modülünün işleyişini göreceklerini dile getiren Turan, şöyle devam etti:

"E-Birlik projesi odalar ve meslektaşlarım için oldukça önemli bir proje. Özellikle haksız rekabet modülünden bahsetmek istiyorum. Mesleğimizin önemli bir sorunu olan haksız rekabetin önünü kesmek için geliştirilen bir proje. Haksız rekabet modülü kullanılmaya başlandıktan sonra 15 bine yakın meslektaşımız sözleşmelerini modül üzerinden yapmış ve ayrıca 400 bine yakın mükellefte kayıt altına alınmış. Tabi eksiklikler mutlaka olabilir bu eksiklikler de toplantılarda konuşarak giderilecektir."

Turan, 25 şubatta, ÖTV ve KDV'de dönem sonu işlemleri ile bilgilendirme seminerlerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından e-Birlik projesi hakkında TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir sunum yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya Smmmo'dan 'Mesleki Sorunlar ve E-Birlik Uygulamaları' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement