Konyaaltı Bayram'a Hazır - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konyaaltı Bayram'a Hazır

Konyaaltı Bayram\'a Hazır
10.10.2007 11:56

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalıların Ramazan Bayramı'nı Kutladı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalıların Ramazan Bayramı'nı kutladı

Sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı’nın Antalyalılara huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Bayramlar birlik, beraberlik, paylaşım ve sosyal dayanışmanın en sıcak şekilde hissedildiği çok özel günlerdir. Büyüklerin hatırlandığı, küçüklerin sevindirildiği Mübarek Ramazan Bayramı’nın Antalyalılara huzur ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Vatandaşların huzur içinde bir bayram geçirebilmesi için gerekli tedbirlerinde alındığını ifade eden Başkan Böcek, “Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz bayram süresince görevinin başında olacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ise düzenli olarak çöp toplama işine devam edecek. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz de daha önce başladıkları tatlı, şeker ve şekerleme satış yerlerinin denetimine Ramazan Bayramı’nda da devam edecek.” diye konuştu.

Başkan Böcek ayrıca Bayramın ilk günü 11.30 -12.30 saatleri arasında Konyaaltı Belediyesi’nde Bayramlaşma töreninin yapılacağını belirterek, Antalyalıları bayramlaşma törenine davet etti.

(AT-Y)

10.10.2007 11:37 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konyaaltı Bayram'a Hazır - Son Dakika


Advertisement