Köprülüspor Tercih Eden Değil Tercih Edilen Olacak - Son Dakika
Yerel

Köprülüspor Tercih Eden Değil Tercih Edilen Olacak

Köprülüspor Tercih Eden Değil Tercih Edilen Olacak

Köprülüspor Kulübü Altyapı Sorumlusu Hayrettin Dincil, kulüp olarak lige iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Köprülüspor artık tercih eden değil tercih edilen bir kulüp olacak” dedi.

18.08.2015 09:13

Köprülü spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Hayrettin Dincil, kulüp olarak lige iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Köprülüspor artık tercih eden değil tercih edilen bir kulüp olacak" dedi.

Köprülüspor Kulübü Altyapı Sorumlusu Hayrettin Dincil, Aydın'da bazı kalıplaşmışlıkların dışına çıkılarak amatöre gerektiğinden biraz daha önem verilmesini istedi. Futbolda harcanan trilyonların alt yapıya harcanması durumunda Aydın'da spor anlamında güzel bir tablo ortaya çıkacağını ifade eden Dincil, amatörün desteklenmesi durumunda profesyonel takımların daha iyi yerlere geleceklerini dikkat çekti.

"Yeni sezona normal antrenmanların dışında hazırlık maçları da yaparak hazırlandıklarını belirten Köprülüspor Altyapı Sorumlusu Hayrettin Dincil, "2 haftadır yoğun tempoda çalışıyoruz. Eylül ayında ise tam kodro olarak çalışmalara başlayacağız. Hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi tespit ediyoruz. Göztepe ve Bucaspor'la da önümüzdeki günlerde hazırlık maçı yapacağız. U 15'e 3 transfer yaptık. Bu yıl grup finalinde elendik. Önümüzdeki yıl mutlaka bir üst kategoriyi hedefliyoruz. Önce Aydın'dan çıkıp Türkiye'de başarılara imza atmak istiyoruz" dedi.

"TERCİH EDEN DEĞİL TERCİH EDİLEN BİR KULÜP OLMALIYIZ"

Aydın'da spor bazında bazı kalıplaşmışlıkların dışına çıkılması gerektiğini vurgulayan Dincil, sözlerine şöyle devam etti: " Aydınspor'a nasıl faydalı oluruz bunun yollarını aramalıyız. Bazı amatör kulüpler maddi imkansızlıklar nedeniyle liglere katılamıyorlar ve çıkamıyorlar. Bunun için alt yapıya çok önem veriyoruz. Bugün harcanan trilyonlar 5 yıl içinde alt yapıya harcansa Aydın'da mükemmel bir tablo ortaya çıkar. Biz Köprülüspor olarak kendi imkanlarımızla, işadamı çevrelerimizle, kendi yönetimimizle maddi manevi bir profesyonel takımın elde etmiş olduğu imkanların sadece tesis ve stad dışında bütün imkanlara sahibiz. Artık tercih eden değil tercih edilen bir kulüp olmalıyız"

"HER YIL 3-4 TANE OYUNCU GÖNDERMELİYİZ"

Köprülüspor olarak Çine'de çok iyi bir hava yakaladıklarını kaydeden Dincil, "Çineli 6 oyuncu takımımızda top koşturuyor. Biz alt yapıda 3 yılımızı doldurduk ve önümüzde 2 yıl daha bir süremiz var. 3 yılda profesyonel takımlara 5 tane oyuncu gönderdik. Her yıl 3-4 tane oyuncuyu yetiştirip büyük takımlara göndermeliyiz. Biz oyuncularımızın dışarı gitmesinden çok Aydın'daki profesyonel takımlarda oynamasını istiyoruz. Aydın'da amatörü desteklersek profesyonel takımlar daha iyi yerlere gelir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprülüspor Tercih Eden Değil Tercih Edilen Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement