Körfez Belediye Başkanı Pehlivan'dan Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Körfez Belediye Başkanı Pehlivan'dan Esnaf Ziyareti

Pehlivan: "Hizmetimize kararlılıkla devam edeceğiz çünkü vatandaşlarımız en iyisine layık"

11.11.2013 17:59

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, esnafı ziyaret etti.

Belediye meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilat yöneticileriyle Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi'nde gezen Pehlivan, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Mahallede yapılan çalışmalarla ilgili esnafın görüşlerini alan Pehlivan, mahallede bulunan Tütünçiftlik Polis Merkezi'ni de ziyaret etti.

Pehlivan, burada yaptığı açıklamada, ilçeye güzel hizmetler yaptıklarını belirterek, "Hizmetimize kararlılıkla devam edeceğiz. Çünkü vatandaşlarımız en iyisine layık" diye konuştu.

Esnaf ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Pehlivan'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Körfez Belediye Başkanı Pehlivan'dan Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement