Körfezli Güreşçiler, Kupayla Döndü - Son Dakika
Yerel

Körfezli Güreşçiler, Kupayla Döndü

Körfezli Güreşçiler, Kupayla Döndü

Kahramanmaraş’ta düzenlenen ve Türkiye’nin ilk 10 takımının katıldığı turnuvada 3. olan Körfez Belediyesi güreşçileri, kazandıkları kupayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a takdim etti.

07.02.2017 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta düzenlenen ve Türkiye'nin ilk 10 takımının katıldığı turnuvada 3. olan Körfez Belediyesi güreşçileri, kazandıkları kupayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'a takdim etti.

Güreş 1. Lig'te yer alan Körfez Gençlerbirliği Kulübü güreşçileri, ilk 10 sırada yer alan takımların Kahramanmaraş'ta katıldığı Kurtuluş Kupası'nda büyük başarı gösterdi. Turnuvada derece elde ederek yurda geri dönüş yapan Nurullah Gürbüz, Mert Çınar, Ahmet Öksüz, Zahit Ören, Murat Özkan, Samet Özarslan, Hamza Özkaradeniz, Yunus Emre Sezgin, İsmail Çırak ve Kaan Erkul, Körfez Belediyesi Spor Akademisi Güreş Koordinatörü Veysel Şirin ile birlikte Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Alt yapılarda yaptığımız çalışmalar semeresini vermeye başlıyor. 3 bin 500 gencimize spor okullarımızda eğitim veriyoruz. Gençlerimizin aynı zamanda toplumda daha sosyal bir birey olmaları için katkı sunuyoruz. Başarı da beraberinde geliyor. Güreşte çok büyük derece yapan gençlerimiz var. Hedef; Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonasında da dereceler yapabilmek. Bu başarı sadece biz değil, vatandaşlarımızın da desteğiyle oluyor. Spora gönül veren hocalarımıza ve sporcu gençlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfezli Güreşçiler, Kupayla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement