Korkuteli'de "Bir Öğrencide Sen Giydir" Projesi - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de "Bir Öğrencide Sen Giydir" Projesi

Korkuteli\'de "Bir Öğrencide Sen Giydir" Projesi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı, Osman Önal İlkokulunda devam eden, “Bir öğrencide sen giydir” projesine destek vererek 25 öğrenciye eşofman takımı hediye etti.

16.11.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı, Osman Önal İlkokulunda devam eden, "Bir öğrencide sen giydir" projesine destek vererek 25 öğrenciye eşofman takımı hediye etti.

Korkuteli Osman Önal İlkokulu'da ihtiyaç sahibi 25 öğrenciye "Bir Öğrencide Sen Giydir" projesi kapsamında ATSO tarafından eşofman takımı hediye edildi. Osman Önal İlkokulu Müdürü Hasan Karatopak, "Önal İlkokulu Ailesi olarak Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına ve yöneticilerine, Korkuteli Ticaret Sanayi Odası ilçe temsilciliğine bu yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Bu yardımları çocuklarımız ömrü boyunca unutamayacaktır" dedi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri de, "Antalya ve Korkuteli'de eğitim seviyesinin yükseltilebilmesi için, maddi imkanlardan yoksun öğrencilerimizin de başarı oranlarını artırmamız gerekiyor. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı olarak Yardıma muhtaç kardeşlerimiz arkadaşlarının yanında kendilerini iyi hissetmelidir. Bu kampanyamızla dar gelirli ailelerin çocuklarının kıyafet ihtiyaçlarını bir nebze karşılayıp onlara destek olmaya çalıştık" dediler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de 'Bir Öğrencide Sen Giydir' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • veli: Çocuk larimiza verdiğiniz emekten dolayı teşekkürler allah yardımcıniz olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement