Korkuteli Polisine Zırhlı Kulübe - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Polisine Zırhlı Kulübe

Korkuteli Polisine Zırhlı Kulübe

Antalya’nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karakol amirliğine ve Bölge Trafik istasyon amirliğine her türlü tabanca, kalaşnikof, kanas suikast silahı ile el bombasına karşı dayanıklı 3 adet zırhlı kulübe geliyor.

28.03.2016 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karakol amirliğine ve Bölge Trafik istasyon amirliğine her türlü tabanca, kalaşnikof, kanas suikast silahı ile el bombasına karşı dayanıklı 3 adet zırhlı kulübe geliyor.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli'nin özel isteği ile İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karakol amirliğine ve Bölge Trafik istasyon amirliğine her türlü tabanca, kalaşnikof, kanas suikast silahı ile el bombasına karşı dayanıklı 3 adet zırhlı kulübe geliyor. Balistik camla kaplanan güvenlik kulübeleri için yerler hazırlanırken, önümüzdeki günlerde hizmete girecek. 2x2 metre ebadında kulübeler taşınabilir özelliği sahip olacak. İçlerinde ısıtıcı ve projektör olacak bazı kulübelerde tuvalette yer alacak. İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, "Emniyet Genel Müdürlüğümüzden özel olarak emniyet birimlerimizin çalışma ortamlarının iyileştirilmesi, teknolojik şartlara uygun hale getirilmesi ve güvenli olması için özel zırhlı kulübelerden istedik. Binalarımızın giriş kısmında görev yapan personelin hava şartlarından etkilenmemeleri, güvenlik alanının genişletilmesi ve hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla zırhlı nöbet kulübelerimiz önümüzdeki günlerde monte edilecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Polisine Zırhlı Kulübe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement