Kosavalı Belediyeden Kardeş Şehir İsteği - Son Dakika
Yerel

Kosavalı Belediyeden Kardeş Şehir İsteği

Kosavalı Belediyeden Kardeş Şehir İsteği

Kosova Cumhuriyeti’ne bağlı Mamuşa Belediyesi’ni ziyaret eden Marmaris belediyesi heyeti kentte sıcak ilgiyle karşılandı.

13.10.2015 11:39

Kosova Cumhuriyeti'ne bağlı Mamuşa Belediyesi'ni ziyaret eden Marmaris belediyesi heyeti kentte sıcak ilgiyle karşılandı. Belediye başkanı Arif Bütüç,Marmaris'le kardeş şehir olmak istediklerini açıkladı.

Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, geçtiğimiz yıl Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı her yıl düzenlenen "Domates Festivali" ne davet etmiş fakat iş yoğunluğu nedeniyle ziyaret gerçekleştirilememişti. Yaklaşık 5 bin 500 nüfuslu ve Türklerin sayıca en yoğun yaşadığı yer olan Mamuşa ile iyi ilişkilerin sürdürülmesi için Marmarisli İşadamı Hüsamettin Güleryüz iki belediye arasındaki gönül elçisi oldu.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın Marmaris'i tanıtan ve sembolü olan hediyelerini Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç'e takdim eden Güleryüz, Bütüç'ün Marmaris'le kardeş şehir olmak istediğini açıkladı.

Hediyeleri alır almaz Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı telefonla arayan Bütüç, Marmaris'i yakından takip ettiğini ve hizmetlerini beğenerek takip ettiğini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kosavalı Belediyeden Kardeş Şehir İsteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement