Kosgeb Kredisine 3 Günde 400 Esnaftan Başvuru - Son Dakika
Yerel

Kosgeb Kredisine 3 Günde 400 Esnaftan Başvuru

Kosgeb Kredisine 3 Günde 400 Esnaftan Başvuru

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın maden faciasından dolayı ekonomisi bozulan Kırkağaç ve Soma'ya vereceklerini açıkladıkları “KOBİ’lere 50 Bin TL’lik sıfır faizli kredi imkanı” büyük ilgi gördü.

09.07.2014 11:10

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın maden faciasından dolayı ekonomisi bozulan Kırkağaç ve Soma'ya vereceklerini açıkladıkları "KOBİ'lere 50 Bin TL'lik sıfır faizli kredi imkanı" büyük ilgi gördü.

Kırkağaç ekonomisini canlandırmak için yapılan bu desteğe Kırkağaçlılar seyirci kalmadı. Kırkağaçlı yüzlerce esnaf, Kırkağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na başvurarak bu fırsatı kaçırmadı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özçetin, Kırkağaçlı esnafın gösterdiği büyük ilgi karşısında mutlu olduklarını söylerken, daha 3 gün olmasına rağmen 400'e yakın esnafın başvurduğunu söyledi. Odalarına kayıtlı 881 esnaf olduğunu belirten Özçetin, tüm esnafların bu fırsatı kaçırmayacaklarını tahmin ediyorum" dedi. Özçetin; "KOSGEB'in krediyi vereceği ilçeler arasında Kırkağaç maalesef yoktu. Hemen duruma müdahale ettik. KOSGEB ile iletişime geçtik ve Kırkağaçlı esnafın zor durumda olduğunu bu imkandan bizde yaralanmak istiyoruz dedik. Sağ olsun Hasan Giriter Başkanımızın girişimleri sonucu Kırkağaçlı esnafımız bu müthiş imkandan yararlandı. Üç gündür odamıza başvuru yağıyor. Kırkağaçlı esnafların gösterdikleri ilgi bizi son derece mutlu etti. Yüzlerce esnafımız başvurdu. İnanıyorum ki 881 esnafımızda bu imkandan yaralanacak. Başvuruların süresi yok. Esnafımız istediği zaman başvurabilir. Bizler Kırkağaç esnafımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kosgeb Kredisine 3 Günde 400 Esnaftan Başvuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement