Kosgeb Malatya Halka Açılacak Şirketlere de Destek Verecek - Son Dakika
Yerel

Kosgeb Malatya Halka Açılacak Şirketlere de Destek Verecek

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) halka açılacak şirketlere de destek verecek.

25.01.2012 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) halka açılacak şirketlere de destek verecek.

Seki, Malatya Aktif İş Adamları Derneğinde (MAKİAD) 2012 destekleri hakkında işadamlarına bilgi verdi. KOSGEB olarak verdikleri desteklerin güncel veya geleceğe yönelik ihtiyaçlara cevap verecek şekilde hazırlandığını anlatan Seki, Ar-Ge destekleri ve diğer desteklere değindi.

Artık halka açılacak şirketlere de destek vereceklerini kaydeden Seki,

"Malatya'dan 2012-2013 yıllarında bir işletmemizi de borsaya açarsak çok güzel olacak" dedi.

KOBİ proje destek programı, sistematik iş ve güç birliği, Ar-Ge inovasyon destek programı, girişimcilik destek programı, genel destek programının detaylarına ilişkin bilgiler aktaran Seki, şunları kaydetti:

"KOBİ destek programları işletmelerin daha çok kapasite geliştirmesi, marka oluşturması, istihdamın arttırılması, rekabet edilebilirlik gücünün arttırılması, yeni piyasalara girmek ve değişik konularda işletmenizi geliştirmek amacıyla yapabileceğiniz her şeydir. İstihdam arttırmak, kapasite arttırmak, pazar payı arttırmak, işletmenizin içindeki performans takip programının işletme içerisine yerleştirilmesi, yeni bayiler açılması bunların hepsi birer proje. Bu kapsamda verdiğimiz desteklerin hepsi KOBİ proje destek programıdır."

MAKİAD Başkanı Muzaffer Erşan da Seki'ye verdiği bilgiler için teşekkür etti.

Programa 60 işadamı katıldı.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kosgeb Malatya Halka Açılacak Şirketlere de Destek Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement