Koşmaz Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Yerel

Koşmaz Mezarı Başında Anıldı

Koşmaz Mezarı Başında Anıldı

Manisa’da 2 yıl önce hayatını kaybeden Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, mezarı başında anıldı.

20.06.2016 17:34

Manisa'da 2 yıl önce hayatını kaybeden Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, mezarı başında anıldı.

20 Haziran 2014 tarihinde 63 yaşında hayat gözlerini yuman merhum Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı merhum Bülent Koşmaz için Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Çatal Mezarlığı'nda bulunan mezarı başında anıldı. Anma programına Bülent Koşmaz'ın eşi Saadet Koşmaz ve ailesinin yanı sıra Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Manisa TSO meclis üyeleri katıldı. Hatuniye Camii İmam Hatibi Hayrettin Çoban tarafından dua okundu.

Bülent Koşmaz'ın Manisa'nın yetiştirdiği önemli bir şahsiyet olduğunu kaydeden Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, "Manisa'ya hizmetleri geçmiş hatta Manisa'nın kaderinin değişmesinde rol oynamış bir kişidir. Dolaysıyla bizlerde ona görevimizi elimizden geldiği kadar yapıyoruz. Bir düşünün OSB olmazsa, sanayi olmazsa Manisa büyük bir köy olarak kalırdı. Tabi OSB'nin kuruluşunda ve bugüne gelmesinde büyük emekleri var. Allah mekanını cennet eylesin. Manisa için iyi bir değerdi. Ama insanlar fanidir. Hepimiz bir gün bu sonu yaşayacağız. Allah çoluğuna çocuğuna uzun ömürler versin" diye konuştu. İkindi namazına Müteakip Hatuniye Camiinde Mevlit-i Şerif okutuldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koşmaz Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement