Köyceğiz'den Dünya Projesi Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Köyceğiz'den Dünya Projesi Çıkıyor

Köyceğiz\'den Dünya Projesi Çıkıyor

Muğla yöresinde yaşayan yabancıların dayanışma derneğinin Can Melek Bileklik projesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ortaklığında ’Akıllı Can Meleğe’ dönüştürülecek.

14.04.2015 12:22

Muğla yöresinde yaşayan yabancıların dayanışma derneğinin Can Melek Bileklik projesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ortaklığında 'Akıllı Can Meleğe' dönüştürülecek.

Akıllı Can Melek Çalıştay Gala Yemeğine Muğla valisi Amir Çiçek, Rektör Prof Dr Mansur Harmandar Suzan Harmandar,Vali yardımcıları Halit Deveci,Kamil Köten ve Fatih Ürkmezler, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Köyceğiz kaymakamı Gürkan Demirkale, Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz,Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik,Dalaman Belediye başkanı Muhammet Şaşmaz, Köyceğiz Belediyesi başkan vekili Cemil Cem ve meclis üyeleri Nadi Pirci ve Neriman Palancıoğlu, Üntaş Group yönetim kurulu başkanı İbrahim Altuntaş,Blue Port Avm Genel müdürü Ayten Bilgin,Dekanlar,daire başkanları Aile sosyal politikalar il müdürlüğü,İl tarım Md yrd Marmaris Esnaf ve sanatkarlar oda başkanı, Marmaris İlçe tarım Müdürü, Muğla zihinsel engelliler derneği, Muğla Engelliler derneği, Marmaris engelliler derneği,Marmaris Tema, Muğla ve Marmaris şehit aileleri derneği, Kalimerhaba derneği, Muğla ve Marmaris Gönül elçileri,Muğla AK Parti kadın kolları başkanı ve üyeleri, Aile sosyal işler federasyonu üyeleri,Marmaris Filarmoni derneği, Marmaris Ak Parti İlçe Başkanı, Muğla ve Marmaris Cumhuriyet kadınları üyeleri yönetmenler, sanatçılar, oyuncular, yazarlar, muhtarlar, birçok sivil toplum kuruluşları, sendikalar,300 den fazla davetli katıldı.

Gecede konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek; "Projeyi ilk duyduğum zaman ekibin heyecanı beni etkilemişti. Projenin içeriğini biliyordum gayretleri de görünce projenin gelişmesi yönünde daima destek vereceğiz ve köyceğizden doğan can meleğin hızlı yolculuğuna şahit olduk projeye emek veren herkesi ve kutluyorum" dedi.

Rektör Harmandar ise; "Akıllı can melek Projenin Engelliye hizmet eden bir proje olduğuna inancımız tamdır. Araştırma uygulama merkezimizce İlk denelerinden sonra daha da geliştireceğimiz sürece girecektir" dedi.

Yemek sonrası Engellilerin yaptığı strafor tabloları, Köyceğiz belediyesi Köyceğiz kadın akademisi iş ve sanat atölyesinin taş tabloları ve Köyceğiz halk Eğitim merkezi Çini Atölyesinin çini tabloları can meleğe projesine katkı sunanlara verildi. Alışverişlerde alınmayan bir kuruşlar can meleğe diyerek "Kuruşuna Sahip Çık" Kampanyasının startı da verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz'den Dünya Projesi Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement