Köyceğiz Motosiklet Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Köyceğiz Motosiklet Festivali Sona Erdi

Köyceğiz Motosiklet Festivali Sona Erdi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Belediye ve Ege Yolcu dergisinin ortaklaşa düzenlediği motosiklet festivalinin 4’cüsü şehitler anısına saygı duruşu ve Atatürk anıtına çelenk koyulması ile sona erdi.

22.08.2015 14:44

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Belediye ve Ege Yolcu dergisinin ortaklaşa düzenlediği motosiklet festivalinin 4'cüsü şehitler anısına saygı duruşu ve Atatürk anıtına çelenk koyulması ile sona erdi.

Ege Yolcu 4.Köyceğiz Motosiklet Festivali 20-22 Ağustos tarihleri arasında Köyceğiz Toparlar Mahallesi Kazancı Piknik Alanında yapıldı.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen motosiklet tutkunlarının katıldığı festivalde Ekincik Plajı, Sultaniye Kaplıcaları, Yuvarlakçay gezilerinin yanı sıra Köyceğiz ve yöresinin tanıtımı için barkovizyon sunumu yapıldı. Motosiklet tutkunları tekne ile Köyceğiz Gölü, Dalyan Kanalı, Kaunos, İztuzu Plajı, Dalaman Sarsala koyu ve Göcek koylarını gezdiler.

Şehit haberlerinin kendilerini yasa boğduğunu ifade eden Ege Yolcu Motosiklet Grubu Başkanı ve festival koordinatörü Nadir Şahin, içlerinin buruk ama başlarının dik bir şekilde etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti.

Şahin; "Yapmış olduğumuz etkinlik Köyceğiz'de Ege Yolcu ve Köyceğiz Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği bir motosiklet festivali, Bildiğiniz gibi etkinlik kapsamı içerisinde konserlerimiz vardı. Fakat ülkede tırmanan terör dolayısı ile vermiş olduğumuz şehitler hepimiz yasa boğdu. Ülke anlamında, bizde bu noktada duyarlılık göstererek Ege Yolcu motosiklet grubu olarak şenlik ve eğlence tarzındaki konser etkinliklerimizi iptal ettik. O yüzden içimiz buruk ve anlımız dik bir şekilde bu etkinliğimizi kutluyoruz. Tüm motorcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Tabi uzaktan gelen motorcu sayısı geçtiğimiz yılları yakalayamadı. Bunda ülkede yaşanan terörün tırmanmasının çok büyük fonksiyonu var. Geçen sene 1347 olan sayı bu sene geriledi. Bizim zaten buradaki sürüş amacımız Vatanımıza, Cumhuriyetimize, Atatürk İnkılap ve Devrimlerine sahip çıkmak, ülkenin birlik beraberliğini savunmak, bu nedenle de teröre karşı bir tepki sürüşüdür bu" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz Motosiklet Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement