Küçük Sanatçıların Büyük Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Küçük Sanatçıların Büyük Heyecanı

Küçük Sanatçıların Büyük Heyecanı

Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Genç Yetenekler Ses Yarışması"yapıldı.

14.01.2012 11:48

Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Genç Yetenekler Ses Yarışması"yapıldı. Yarışmaya katılan küçük sanatçıların büyük heyecanı görülmeye değerdi.

100.Yıl Ülfet Başer İlköğretim Okulu,75.Yıl İlköğretim Okulu,Cumhuriyet İlköğretim Okulu,Damat İbrahimpaşa İlköğretim Okulu,Gazi İlköğretim Okulu,H.Lüftü Pamukçu İlköğretim Okulu, Altınyıldız İlköğretim Okulu ve Özel Kardelen İlköğretim Okulu'ndan 10 öğrencini yarıştığı ses yarışmasına Nevşehir Vali Yardımcıları İ. Süha Karaboran, Mustafa Kemal Keskin, Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü

Naki Kavak burada yaptığı konuşmada "Düzenlemiş olduğumuz genç yetenekler müzik yarışması ile bir nebze de olsa Nevşehir'in eğitimdeki hedefine katkı yapmayı sağladık. Sahneye çıkacak olan 10 öğrencimiz ve daha kendisine ulaşılmasını bekleyen pek çok yetenekli çocuklarımız aslında bizim en büyük teminatımızdır." diye konuştu.

Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Naki Kavaf'ın konuşmasının ardından ise küçük sanatçılar sahne aldı. Sahneye çıkan küçük sanatçıların heyecanı gözlerden kaçmazken tüm sahneye çıkan küçük sanatçılar hünerlerini kendilerini izlemeye gelen ailelerine ve jüri üyelerine gösterdiler.

Yarışma sonrasında ise H.Lütfü Pamukçu İlköğretim Okulu'ndan İrem Karaca Nevşehir birincisi olurken ikinciliği Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okulu'ndan Sena Bahadır, üçüncülüğü ise 100.Yıl Ülfet Başer İlköğretim Okulu'ndan Esra Elma elde etti. Nevşehir birincisi olduğu açıklandığı anda ise İrem Karaca gözyaşlarını tutamadı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ise Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin çeyrek altın taktı.

Yarışma sonrasında bir açıklamada bulunan Nevşehir ses yarışmasında birinci olan öğrenci İrem Karaca "Yarışmada birinci olmayı hiç beklemiyordum. Sonuçlar açıklandığında ise kendimi tutamadım ve ağladım. Çok mutluyum beni destekleyen tüm arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ediyorum." dedi.

14.01.2012 11: 28 TSİ

NNNN - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçük Sanatçıların Büyük Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement