Kudaka'dan Dubai'de Tanıtım Açılımı - Son Dakika
Yerel

Kudaka'dan Dubai'de Tanıtım Açılımı

Kudaka\'dan Dubai\'de Tanıtım Açılımı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı uygulamasına başladığı İnovasyona Dayalı Turizm Stratejisi ve Eylem Planı doğrultusunda hedef pazar ülkelerdeki fuarlara katılmaya devam ediyor.

08.05.2012 11:03

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı uygulamasına başladığı İnovasyona Dayalı Turizm Stratejisi ve Eylem Planı doğrultusunda hedef pazar ülkelerdeki fuarlara katılmaya devam ediyor. Uluslararası ölçekli olan ve Dubai'de düzenlenen Arabian Travel Market ve Batum'da düzenlenen Batumi EXPO 2012 Turizm Fuarı Organizasyonuna katılan KUDAKA uzmanları Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinin tüm turizm zenginlik ve potansiyellerini tanıttı.

Dubai Kültür ve Tanıtma Ataşeliği ile gerçekleştirilen Arabian Travel Market Fuarı

Türkiye standında yer alan KUDAKA, Arapça, İngilizce ve Türkçe olarak 3 farklı dilde hazırlanmış olan Erzurum Konaklı Kayak Merkezi Finansal Fizibilite, Erzincan Ergan Kayak Merkezi Finansal Fizibilite Raporu ile TRA1 Düzey 2 Bölgesi Yatırım Projeleri Fikirleri Kitabı ve bölge turizm tanıtım materyallerini turizm profesyonellerine dağıtarak, bölgenin yatırım imkan ve kabiliyetini uluslar arası pazara taşıdı.

KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan fuar kapsamında Ortadoğu pazarıyla çalışan en önemli tur operatörlerinden olan Karnak Travel ve Mercan Tourism acentalarının genel müdürleriyle, Arap ülkelerinden ülkemizin en önemli kış turizm destinasyonu olan Erzurum'a turist getirmeleri konusunda görüşmeler gerçekleştirildiğini bildirdi.

Altan, yaptığı açıklamada, TRA1 Bölgesinin turizm zenginlikleri ve yatırım potansiyellerinin paylaşıldığını kaydederek, 'Başta turizm sektöründe olmak üzere Dubai özelinde Arap pazarına yönelik yapılabilecek alternatif tanıtım faaliyetleri gibi

konularda görüş alışverişinde bulunuldu ve bu bağlamda bölgedeki potansiyel yatırımcılarla paylaşılmak üzere Arapça, İngilizce ve Türkçe olarak 3 farklı dilde hazırlanmış olan Erzurum Konaklı Kayak Merkezi Finansal Fizibilite Raporu, Erzincan Ergan Kayak Merkezi Finansal Fizibilite Raporu, TRA1 Düzey 2 Bölgesi Yatırım Projeleri Fikirleri Kitabı dağıtıldı." dedi.

BATUMİ EXPO 2012 TURİZM FUARI

KUDAKA'nın kapsadığı bölgeyi tanıtmak amacıyla Batum'da düzenlenen Batumi EXPO 2012 Turizm Fuarı Organizasyonuna da katıldığını bildiren Altan, şunları kaydetti, "4-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında Gürcistan'ın Batum şehrinde gerçekleştirilen Batum Expo 2012 Turizm Fuarına Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı temsilcisi, Erzurum, Erzincan ve Bayburt Kültür Turizm Müdürleri ile katılım sağlandı. Açılışını Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Levan Varşolomidze'nin yapmış olduğu fuarda bölgemizin turizm potansiyeli, yatırım olanakları ve bölgemize ait değerlerinin tanıtımı yapıldı. Seyahat acentelerinin ve halkın yoğun ilgi gösterdiği stantta ziyaretçilere İngilizce olarak hazırlanmış bölge tanıtım materyalleri, Oltu taşı kolye, Erzincan bakırı küpeler ve Erzurum'un simgesi haline gelen Çifte Minareli Medrese magnetleri sunuldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kudaka'dan Dubai'de Tanıtım Açılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement