Kula Kaymakamı Hakyemez, MHP'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kula Kaymakamı Hakyemez, MHP'yi Ziyaret Etti

Kula Kaymakamı Hakyemez, MHP\'yi Ziyaret Etti

Kaymakamlar kararnamesi ile birlikte Kula ilçe kaymakamlığına atanan Kula kaymakamı Hakan Hakyemez, MHP Kula İlçe Başkanlığı’na bir nezaket ziyaretinde bulundu.

31.01.2014 11:14

Kaymakamlar kararnamesi ile birlikte Kula ilçe kaymakamlığına atanan Kula kaymakamı Hakan Hakyemez, MHP Kula İlçe Başkanlığı'na bir nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP Kula İlçe Başkanlığı'na gelen kaymakam Hakan Hakyemez, ilçe başkanı İbrahim Kilimci Belediye meclis üyesi Faik Şentürk ve yönetimi tarafından samimi bir şekilde karşılandı.

Sohbet ortamında geçen nezaket ziyaretinde ilçe başkanı Kilimci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kaymakam Hakyemez'e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretle ilgili bilgi veren kaymakam Hakan Hakyemez ise, "İlçe kaymakamı olarak göreve başladığım Kula'yı tanımı turlarımız devam ediyor. Bu bağlamda bize hoş geldin ziyaretinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum örgütlerimiz ve siyasi parti yöneticilerimize biz de iadeyi ziyarette bulunuyoruz. Bugün ise MHP'yi ziyaret ettik." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Kaymakamı Hakyemez, MHP'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement