Kula Myo Öğrencileri İzmir'i Gezdi - Son Dakika
Yerel

Kula Myo Öğrencileri İzmir'i Gezdi

Kula Myo Öğrencileri İzmir\'i Gezdi

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kula Meslek Yüksek Okulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, İzmir'i gezdi.

26.04.2013 09:50

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kula Meslek Yüksek Okulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, İzmir'i gezdi. Öğrenciler, sırasıyla Oyuncak Müzesi, Agora, İzmir Kitap Fuarı ve İzmir Kent Müzesini yakından inceleme fırsatı buldu.

Sabah saat 08.00'de Kula'dan hareket edilmesiyle başlayan programa, Halkla İlişkiler öğrencileri katıldı. Kahvaltının hemen arkasından başlayan yolculukta ilk durak İzmir Oyuncak Müzesi oldu. Müzede görevli rehberler eşliğinde gerçekleştirilen gezide, öğrenciler oldukça keyifli vakit geçirerek, adeta çocukluklarını tekrar yaşadılar.

Daha sonra kafile, İzmir'in simgelerinden Agora'ya giderek, tarihi mekanı yerinde inceleme fırsatı bulurken, hatıra fotoğrafı çekimleriyle gezisine devam etti. Agoradaki incelemelerini tamamlayan kafile, ardından İzmir Kitap Fuarı'nı gezdi ve İzmir Kent Müzesi'ni ziyaret etti. Öğrenciler yaptıkları gezi ve ziyaretlerin ardından, akşam hep birlikte yenen yemeğin ardından Kula'ya döndü. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Myo Öğrencileri İzmir'i Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement