Kulalı Yemek Şampiyonu, Başkan Aşkın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kulalı Yemek Şampiyonu, Başkan Aşkın'ı Ziyaret Etti

Kulalı Yemek Şampiyonu, Başkan Aşkın\'ı Ziyaret Etti

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) İzmir Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otelcilik Bölümü öğrencisi Murat Selçuk, katıldığı uluslararası yarışmalarda kazandığı madalyalarla memleketi Kula'nın gururu oldu.

18.02.2013 16:19

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) İzmir Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otelcilik Bölümü öğrencisi Murat Selçuk, katıldığı uluslararası yarışmalarda kazandığı madalyalarla memleketi Kula'nın gururu oldu. Selçuk, aldığı madalyalarla birlikte Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı makamında ziyaret etti.

Uluslararası Turizm Fuarı (Travel Turkey Fair) çerçevesinde, 7-8-9 Aralık 2012 tarihleri arasında, Türkiye Aşçılar Federasyonu ve İzmir Aşçılar Derneği'nin düzenlediği Aşçılar Yarışması'nda Kulalı Murat Selçuk, Üniversitelerarası 18-24 yaş kategorisinde Su Ürünleri Yemek Yarışması'nda Portakal Soslu Avakadolu Dil Balığı ile Türkiye İkincisi;

İstanbul 11. Enternasyonal Gastronomi Festivali'nde ise Türkiye Üçüncülüğü ile çift bronz Madalya kazandı.

Murat Selçuk, katıldığı yarışmada Kula'yı temsil etmekten dolayı çok gururlu olduğunu belirtirken, bununla birlikte bir dahaki yemek yarışmalarına ilçenin vazgeçilmez yöresel yemekleri ile katılacağını, Kula'nın yöresel tatlarını tüm Türkiye ile paylaşmak istediğini söyledi.

Kendisine yapılan ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Başkan Selim Aşkın, Kula Belediyesi olarak her zaman gençlerin arkasında olduklarını, onların ülke çapındaki başarılarını hep desteklediklerini dile getirdi. Aşkın, Selçuk'un göstermiş olduğu başarıyı gönülden desteklediğini vurguladı ve başarılarının devamını diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulalı Yemek Şampiyonu, Başkan Aşkın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement