Güney Marmara Bölgesi İl Kültür ve Turizm Müdürlerinden oluşan heyet, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti.
Yağcı, ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, ziyaretçilere belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ni heyetle birlikte inceleyerek bilgi veren Yağcı, eserin Bilecik için çok önemli olduğunu kaydetti.
Bilecik'te kültür ve turizm adına yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında da heyete bilgi veren Yağcı, Şeyh Edebali Türbesi civarına yapmayı planladıkları "Osmanlı Tarih Şeridi" projesini anlattı.
Heyet de kentte kültür ve turizm alanında çok güzel ve önemli çalışmaların yapıldığını belirterek, çoğu çalışmanın örnek niteliğinde olduğuna dikkat çekti.
Konuşmaların ardından Yağcı, heyete Osmanlı armalı tabak hediye etti. - BİLECİK
Son Dakika › Yerel › Kültür ve Turizm Müdürlerinden, Yağcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?