Kumluca'da AK Parti Siyaset Akademisi Başladı - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da AK Parti Siyaset Akademisi Başladı

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından beş yıldır sürdürülen Siyaset Akademisi eğitim programı Kumluca'da başladı.

09.04.2012 21:06

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından beş yıldır sürdürülen Siyaset Akademisi eğitim programı Kumluca'da başladı.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda akademinin açılış törenine Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Belediye Başkanı Erdeniz Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve partililer katıldı.

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, ilçe teşkilatının yaklaşık 20 gün önce göreve başladığını ve ilk iş olarak siyaset akademisini başlattıklarını söyledi.

Akademi sayesinde siyasette belirli bir seviye yakalamayı hedeflediklerini ifade eden Yavuzer, akademi sonunda katılımcıların sınava tabi tutulacağını ve belgelendirileceklerini belirtti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da geçmişe göre birçok konuda değişim yaşandığını, bu değişimin en belirgin örneğini de siyasette yaşadıklarını ifade etti.

Siyasetin bir akademisinin olmasının çok güzel olduğunu söyleyen Çetinkaya, bu akademinin de AK Parti tarafından başlatılmasının çok anlamlı olduğunu kaydetti.

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Yayman tarafından akademinin ilk dersi verildi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da AK Parti Siyaset Akademisi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement