Kur'an Kursu Öğreticilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Kur'an Kursu Öğreticilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri Verildi

Kur\'an Kursu Öğreticilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri Verildi

Nevşehir İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan Kur’an Kursu öğreticilerine temel iş sağlığı ve güvenliği, temel ilkyardım semineri verildi.

19.08.2016 11:51

Nevşehir İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan Kur'an Kursu öğreticilerine temel iş sağlığı ve güvenliği, temel ilkyardım semineri verildi.

Hacı Pembe Avlanmaz Kur'an İlimleri Merkezinde düzenlenen seminere İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.

Seminer öncesi kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Yakup Öztürk, soysuz Hain darbe girişimine karşı gösterdikleri Asil duruş için Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür etti.

Müftü Öztürk, 15 Temmuz'da yapılan hain saldırı sonucu, Diriliş Meydanı'na gelerek soylu direnişe büyük manevi destek veren, hatimler okuyan, dualar yapan, dualara iştirak eden siz meslektaşlarıma, gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat ise, "Personellerimize belli sürelerde seminerler veriyoruz. Acil durumlarda nelerin yapılması gerektiği, ilkyardım, çalışma metodları ve genel iş güvenliği kuralları hakkında personellerimiz bilinçlendiriliyor." diye konuştu.

Seminerde, İnşaat Mühendisi İş Güvenliği Uzmanı Esma Tulumbacı ve Hemşire Gamze Taşkıran iş sağlığı ve güvenliği, ilkyardım ve yangınlara karşı alınması gereken önlemler ve yangınlarda ilk müdahale gibi konular hakkında slayt eşliğinde çeşitli bilgiler verdi.

Ardından, katılımcılara uygulamalı ilk yardım semineri verildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'an Kursu Öğreticilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement