Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kurban Bayramı'na Doğru

22.09.2015 12:26

Karaman Belediyesinin Kurban Bayramı öncesi gerekli hazırlıkları yaptığı bildirildi.

Karaman Belediyesinin Kurban Bayramı öncesi gerekli hazırlıkları yaptığı bildirildi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için her türlü tedbirin alındığını belirtti.

Yaşanabilecek bir sorunda Karaman Belediyesinin bayram boyunca 24 saat görevi başında olacağını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı'nda belediyecilik hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların olası şikayetlerine cevap verebilmek için Karaman Belediyesi'nin bazı birimleri bayramda da mesai yapacak. Zabıta, itfaiye, park-bahçe, temizlik işleri, veteriner ve ulaşım hizmetleri müdürlükleri bayram süresince hizmet verecek. Kurban Bayramı nedeniyle merkez ve otogar karakolları, 24 saat görevlerinin başında olacak. Kurban satış alanları ve gıda satışı yapılan yerlerde genel denetimler devam edecek. Bayram süresince itfaiye müdürlüğü, araç ve gereçlerinin bakımını yaparak her hangi bir yangın ve kaza durumuna anında müdahale edebilmek için 24 saat görevinin başında olacak. Halkımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için 444 25 70 Karaman Belediyesi Çağrı Merkezi de 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika


Advertisement