Kurbanoğlu Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Kurbanoğlu Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kurbanoğlu Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Yenişehir ilçe örgütünün seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

27.02.2014 15:30

BDP Yenişehir Belediye Eş Başkan adayı Selim Kurbanoğlu ve BDP Yenişehir İlçe Örgütü ilçeye bağlı Güzelköy Başil ve Tanışık köylerinde halk ile bir araya geldi.

Köy ziyaretlerinde büyük ilgi ve coşku ile karşılanan Eş Başkan adayı Selim Kurbanoğlu, "Burada toplanmamızın amacı sizden diğer partiler gibi seçimden seçime oy istemek değil. Sizlerle her zaman bir araya gelip köyünüzün sorunları için ortak kararlar alıyoruz. Bir yıldır kan akmıyor bundan sonrada böyle devam etmesini istiyoruz. Aksi taktirde Kürtlerde, Türklerde çok acılar yaşayacak. Dünyanın bütün servetini önünüze serseler bir evladınıza değişmezsiniz çünkü her bir evladınız bizim ve sizler için ne kadar önemli olduklarını biliyoruz. Binlerce evladımızı bu haklı davada ve özgürlük mücadelesinde yitirdiğimizi unutmamak gerekir. İmkânlarımızı zorlayarak tüm ekiplerimizle hizmet etmeye çalışıyoruz. Elbette eksiklerimiz var onları da biliyoruz. En kısa zaman içerisinde onları da çözeceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kurbanoğlu Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement