Kurtuluş Kupası Koşusu'nu Aydemirhan Kazandı - Son Dakika
Yerel

Kurtuluş Kupası Koşusu'nu Aydemirhan Kazandı

Kurtuluş Kupası Koşusu\'nu Aydemirhan Kazandı

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurtuluş Kupası Koşusu'nu Ayhan Giray'ın sahibi olduğu Aydemirhan isimli at, jokey Erhan Yavuz'la kazandı.4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarına ait koşuya 8 at katıldı.

04.01.2012 16:28

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurtuluş Kupası Koşusu'nu Ayhan Giray'ın sahibi olduğu Aydemirhan isimli at, jokey Erhan Yavuz'la kazandı.

4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarına ait koşuya 8 at katıldı. Birincilik ikramiyesi 88.000 TL. olan 1400 metrelik koşuyu Ayhan Giray'ın sahibi olduğu Aydemirhan, jokey Erhan Yavuz'la kazanırken, yarışı Azaraks ikinci, Amerikalı üçüncü, Kaderyolu ise dördüncü tamamladı.

Kurtuluş Kupası'nı ve çiçeğini at sahibi vekili Balkar Balkaroğlu'na veren Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz, "Başarınızdan dolayı kutluyorum" dedi.

Kupa törenine Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile diğer yetkililer katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurtuluş Kupası Koşusu'nu Aydemirhan Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement