Kurucaşile İlçesinde Spor Salonu Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Kurucaşile İlçesinde Spor Salonu Temeli Atıldı

Kurucaşile İlçesinde Spor Salonu Temeli Atıldı

Bartın Kurucaşile Çok Programlı Lisesi Spor Salonu'nun temeli törenle atıldı.

15.03.2014 12:41  Güncelleme: 16:23

Bartın Valisi Ali Çınar, yaptığı konuşmada, devletin gücünün her geçen gün arttığını, yurdun en ücra noktalarına kadar hizmet ve yatırımların götürüldüğünü söyledi.

Çınar, şöyle konuştu:

"Sevgili gençlerimiz, biz bu binaları yaparken sizlere düşen görev ve sorumlulukların başında çalışkan ve gayretli olmak geliyor. Bizim gençlik yıllarımızda şu an sizin sahip olduğunuz birçok imkan yoktu. Bu da size başarılı olmaktan başka seçenek bırakmıyor. Dünyanın ilk on ülkesi arasına girmeyi hedeflediğimiz 2023 vizyonu kapsamında, sizlerin bizlerden daha başarılı olmasına ihtiyacımız var. Sizler ne kadar bilgili hale gelirseniz ülkemize, milletimize ve insanlığa o oranda olumlu hizmetler yapabilirsiniz"

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da hüku yatırımlar için ayırdığı bütçe tahsisini en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını, önceki hafta Ulus'ta, sonrasında Amasra'da ve son olarak Kurucaşile ilçesinde yeni eğitim yatırımlarının temellerini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kurucaşile Kaymakamı Davut Bayraktar, Kurucaşile Belediye Başkanı Zihni Sayın, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker'in de katıldığı törende spor salonunun temeli protokol tarafından atıldı. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurucaşile İlçesinde Spor Salonu Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement