Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Marmaris'te Başladı - Son Dakika
Yerel

Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Marmaris'te Başladı

Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Marmaris\'te Başladı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ( TMTF ) ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği ( İKMTSD ) tarafından bu yıl 11.si düzenlenen Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Marmaris'te başladı.

07.06.2013 15:20

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ( TMTF ) ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği ( İKMTSD ) tarafından bu yıl 11. si düzenlenen Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Marmaris'te başladı.

Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya 25 ilden 74 takım ve 350 sporcu katıldı. Açılış törenine Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya da katıldı.

Kaymakam Saral yaptığı konuşmada, şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, sporcun insanların kaynaşmasındaki önemine dikkati çekti. Masa tenisinin ilgi alanları arasında olduğunu anlatan Belediye Başkanı Acar ise turnuva birincisiyle gösteri maçı yapacaklarını kaydetti.

Saral, "Üç gün boyunca sürecek organizasyonda çok güzel bir ortamda güzel anılar yaşayacaksınız. Bu tür organizasyonların ilçemizde yapılmasından da bizler de çok mutluluk duyuyoruz. Tüm sporculara başarılar diliyorum" dedi.

Pazar günü sona erecek turnuvanın açılışında bir konuşma yapan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, "11. si düzenlenen Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaktan ve sizleri Marmaris'te ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Marmaris, ulusal ve uluslararası bir çok etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Her branştan turnuvaların Marmaris'te düzenlenmesinde emeği geçen ilgili federasyon yetkililerine, Gençlik Spor Müdürlüğümüze, bu destekleri nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle masa tenisi ilgi alanıma giren bir spor olması nedeniyle bu turnuva benim için çok daha anlamlı oldu. Tüm sporculara başarılar dilerken, finalde şampiyonla bir gösteri maçı yapmak isterim" dedi.

Şampiyonaya destek veren kişi ve sponsor firmalara plaket verilmesinin ardından ilk gün maçlarına başlandı. Çekişmeli ve heyecanlı geçen maçları sporseverler ilgiyle izledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Marmaris'te Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement