Küsiad'dan Ng Kütahya'ya 'Sektörel Gezi' - Son Dakika
Yerel

Küsiad'dan Ng Kütahya'ya 'Sektörel Gezi'

Küsiad\'dan Ng Kütahya\'ya \'Sektörel Gezi\'

Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KÜSİAD) üyeleri, NG Kütahya Seramik Fabrikası'nı ziyaret ederek üretim tesislerini yakından inceleme fırsatı buldular.

25.09.2013 15:21

Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KÜSİAD) üyeleri, NG Kütahya Seramik Fabrikası'nı ziyaret ederek üretim tesislerini yakından inceleme fırsatı buldular.

KÜSİAD İnşaat Komisyonu'nun gerçekleştirdiği ziyarete NG Kütahya Seramik yetkilileri eşlik etti. Fabrika gezisine katılan heyete ilk olarak dijital karo üretimi, su jet kesim ve son dönemde öne çıkan plazma yüzeyli karolar tanıtıldı. En son teknolojiyle donatılan, büyük ebatlı seramik karo üretim tesislerini inceleyen heyet, seramiğin üretim aşamaları konusunda bilgi sahibi olmuş oldular.

Gezinin ardından dernek üyeleri, Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile öğle yemeğine katıldı. Dernek üyeleri günün anısına yapılan toplu fotoğraf çekimi, karşılıklı hediyeleşmelerin ardından, 2014 kreasyonunda yer alan seramik ve porselen showroomları ile 'Porselen Müzesi'ni gezdikten sonra fabrikadan ayrıldı.

Düzenlenen gezi ile ilgili Dernek Başkanı Mehmet Ceylan, "Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği olarak üyelerimizin iş dünyasındaki gelişmelerden ve yeniliklerden haberdar olmaları için bu tür sektörel gezilerin ilimiz firmalarından başlayarak, bölgesel ve ulusal bazda devam ettirmeyi amaçlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küsiad'dan Ng Kütahya'ya 'Sektörel Gezi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement