Kütahya'da Necip Fazıl Kısakürek'i Anma Etkinliği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kütahya'da Necip Fazıl Kısakürek'i Anma Etkinliği

Kütahya\'da Necip Fazıl Kısakürek\'i Anma Etkinliği
12.06.2014 12:31

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın Tiyatro Topluluğu, 'Şiirlerle Necip Fazıl Kısakürek'i Anma' etkinliği düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın Tiyatro Topluluğu, 'Şiirlerle Necip Fazıl Kısakürek'i Anma' etkinliği düzenlendi.

Necip Fazıl'ın ölümünün 31. yıldönümü sebebiyle düzenlenen etkinlikte konuşan Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Yaşar Çakıcı, " Edebiyat, özellikle de şiir insan yüreğine dokunan, onu eğiten bir duygu ifadesidir. Mümkün olduğunca Dumlupınar Üniversitesi olarak edebiyata önem vermekteyiz. Bu etkinliği düzenleyerek gençlerde şiire ilgiyi arttırmağı amaçladık. Umarız gençlerimiz daha fazla edebiyatla ve de özellikle şiirle ilgilenirler. Görecekler ki şiire önem verdiklerinde çevrelerinde olan bitene kayıtsız kalamayacaklar. İnsanları daha iyi anlayacaklar. Kendilerini daha iyi ifade edecekler. Kısacası hayata, daha umut dolu bakacaklar" dedi.

Etkinlikte Necip Fazıl'ın şiirleri, Tiyatro Topluluğu öğrencileri ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Yaşar Çakıcıı tarafından seslendirildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Necip Fazıl Kısakürek'i Anma Etkinliği - Son Dakika


Advertisement