Kütahya Protokolü, Güral Porselen'in Futbol Turnuvası'nda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kütahya Protokolü, Güral Porselen'in Futbol Turnuvası'nda Buluştu

Kütahya Protokolü, Güral Porselen\'in Futbol Turnuvası\'nda Buluştu

Kütahya’da, Güral Porselen tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen servisler arası ’Geleneksel Futbol Turnuvası’ sona erdi.

14.08.2015 11:03

Kütahya'da, Güral Porselen tarafından bu yıl 25'incisi düzenlenen servisler arası 'Geleneksel Futbol Turnuvası' sona erdi.

300 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen geleneksel futbol turnuvasının final karşılaşmasına Vali Şerif Yılmaz, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Paköz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, daire müdürleri, Güral Porselen çalışanları ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Bu yıl 25'incisi düzenlenen Güral Porselen servisler arası futbol turnuvasında oynanan final karşılaşmasında turnuva şampiyonu olan Paketleme Servisi Takımı'na "Şampiyonluk Kupası" Vali Şerif Yılmaz tarafından verildi.

"ŞAMPİYON, İTFAİYE İLE KARŞILAŞSIN"

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Burada birlik beraberliğimizi sağlamak ve mesai saatleri dışında personelin birlikte vakit geçirmeleri, birbirlerini tanımaları adına güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Ben ter döken bütün takımlara çok teşekkür ediyorum. Bu yıl bizde Belediye ve İl Özel İdaresi olarak turnuva düzenledik. İtfaiye Müdürlüğümüz şampiyon oldu. Burada şampiyon olan Paketleme Servisi, bizim şampiyonumuz itfaiye Müdürlüğümüz ile bir maç yapsın ve Kütahya'nın şampiyonu belli olsun" diye konuştu.

Bu arada, Vali Yılmaz ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na günün anısına Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral tarafından plaket takdim edildi.

"BARIŞ VE KARDEŞLİĞE VESİLEN OLAN ETKİNLİK ÖRNEK OLMALI"

Törende konuşan Vali Şerif Yılmaz, "Sporun barış ve kardeşliğe vesile olduğunu bilmemiz lazım. Geleneksel hale gelmiş, aile ortamının oluşmasını sağlayan önemli bir etkinlik. Farklı bölümlerde çalışsa da arkadaşlarımız, belki de en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu süreçte birbirlerine sevgiyi, saygıyı, sarılmayı gösterdiler. Bu güzel duyguları pekiştirdiği için bu tarz programların tüm kurumlara örnek olmasını ve devamlı olmasını diliyorum. Patronuyla, işçisiyle, beyaz yakalısıyla, mavi yakalısıyla nice güzellikleri birlikte, aynı duygu içerisinde paylaşmak en güzel duygulardan bir tanesi" dedi. (EFE)

. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Protokolü, Güral Porselen'in Futbol Turnuvası'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement