Kütahya Seramik Diyarbakır'da İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

Kütahya Seramik Diyarbakır'da İftar Verdi

Kütahya Seramik Diyarbakır\'da İftar Verdi

Kütahya Seramik iş ortakları geleneksel iftar buluşması Diyarbakır'da yapıldı.

07.07.2015 16:35

NG Kütahya Seramik Güneydoğu Anadolu Bölgesi iş ortaklarını buluşturan iftar yemeğine, Yönetim kurulu Başkanı Erkan Güral ve Genel müdür yardımcısı Ali Abacı'da katıldı.

Ramazan yemeği sebebiyle Diyarbakır'da bir araya gelen 80 civarındaki iş ortakları, tali bayiler ve çalışanlar sıcak bir ortam oluşturdu. Yemek sonunda davetlilere konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ramazan ayında Diyarbakır'da yapılan böyle güzel bir geceye iştirak etmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, yemeğe katılan iş ortaklarına teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Güral, NG Kütahya Seramik'in yeni yatırımlarında, mağazacılığın önemine vurgu yaparak, sektörde firmalarının mağazacılık konusunda rakiplerinin çok önünde olduğunu 200. mağazanın yakında açılacağını söyledi. Güral, yatırımların devam ettiğini bu amaçla büyük ebat seramik üretecek yeni bir tesisisin daha 2016 yılının haziran ayında devreye alınacağının müjdesini verdi.

Ekonomideki durgunluğun yakında dağılacağını, bugünkü duruma göre değerlendirme yapmanın doğru olmadığını belirten Güral, iş ortaklarının yatırım planlarından vazgeçmemesi gerektiğinin altını çizdi. Konuşmasının sonunda NG Kütahya Seramik'in Diyarbakır İftar Yemeği buluşmasına katılan iş ortaklarına, tali bayilerine, çalışanlarına, Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Kemal Güney'e ve diğer mesai arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kütahya Seramik Diyarbakır'da İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement